Sähköinen taloushallintoHaluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi rauhallisemmin mielin?

Sähköisen taloushallinnon Netvisor Accounting -ohjelman avulla saat valmiin väylän tehokkaampaan taloushallintoon. Automatisointi mahdollistaa taloushallinnon hoitamisen ja raporttien katselun missä tahansa ja milloin tahansa. Säästät aikaa ja paperiliikenne vähenee merkittävästi, kun käytössäsi ovat osto- ja myyntilaskujen sähköinen vastaanotto ja lähetys. Maksujen ja suoritusten kirjaaminen tapahtuu automaattisesti.

Palvelu on helposti käytettävä ja käyttöönotettava ilman ohjelmistohankintoja. Päällekkäinen työ poistuu ja suuri osa rutiineista voidaan siirtää tarvittaessa tilitoimistolle.

Ohjelma soveltuu yhden käyttäjän järjestelmästä satojen käyttäjien verkkoratkaisuun, joka sisältää valmiit yhteydet pankkeihin, viranomaisiin ja sähköisten laskujen välittäjiin.

Kun yrityksesi kirjanpito, tilinpäätös, tulosraportointi, veroilmoitus ja muut tärkeät taloushallinnon alueet ovat hyvässä hoidossa, voit rauhallisin mielin keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Pyydä tarjous

Aukioloajat: ma-to klo 8.30 - 16.00 pe klo 9.00 - 15.00. Kesäaikana pe suljettu. Korona-aikaan olemme osittain etätyössä.