Blogi

Uutiskirje 1/21 asiakkaillemme

Hyvä asiakkaamme,

hyvää alkanutta vuotta 2021, ja tervetuloa lukemaan vuoden ensimmäistä uutiskirjettämme! Toivomme välittävämme teille näiden uutiskirjeiden avulla niin ajankohtaisia kuin muutoin mielenkiintoisia asioita sekä tiedotteita.

Yrittäjän muistilistasta löydät vuoden 2021 tärkeät päivämäärät ja prosentit. Suomi.fi-valtuuksien ja eurooppalaisen verkkolaskutusstandardin käyttöönoton aikatauluihin on tullut muutoksia, voit lukea niistä lisää alla olevista linkeistä. Kysy tarvittaessa meiltä lisää!

Tammikuisin terveisin,

Jukka ja Ville

Uutisia yrittäjille

Verohallinnon myöhästymismaksut tulorekisteri-ilmoituksista voimaan 1.1.2021-!

1.1.2021 alkaen Verohallinto määrää myöhästymismaksun, jos tulorekisteriin pakollisina ilmoitettavat tiedot maksetuista palkoista ilmoitetaan maksupäivää seuraavan kalenterikuukauden kahdeksannen päivän jälkeen. Tulotietojärjestelmästä annettuun lakiin perustuvien myöhästymismaksujen tarkoituksena on edistää oikeiden tietojen ilmoittamista oikeaan aikaan. Lisätiedot: tulorekisteriyksikön uutiskirje 12/20 ja syventävä vero-ohje.

Yrittäjän muistilista 2021

Sähköisen laskutuksen eurooppalaisen standardin toinen tuleminen

Varo konkurssisumaa kevättalvella

Katso-valtuutuksille jatkoaikaa Verohallinnon palveluissa

Tietoiskuja kustannustuen hakemisesta 7.-8.1.21

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta. Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada? Miten hakeminen tapahtuu? Saat tietoiskussa vastaukset näihin ja muihin yleisimpiin kysymyksiin. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kirjallisesti. Puhujina on Valtiokonttorin asiantuntijat, jotka antavat konkreettista neuvontaa ja opastusta siitä, kuinka kustannustukea haetaan. Puhujiksi tulevat palvelupäällikkö Tuomo Yliluoma ja kehityspäällikkö Tuuli Karjalainen Valtiokonttorin kustannustuen hankkeesta. Kustannustuki II:sta järjestetään tammikuun alussa yhteensä neljä samansisältöistä tietietoiskua. Ajankohdat 7. tammikuuta 2021 kello 9-10 ja kello 15-16 sekä 8. tammikuuta 2021 kello 9-10 ja kello 15-16.

Aukioloajat: ma-to klo 8.30 - 16.00 pe klo 9.00 - 15.00. Kesäaikana pe suljettu. Korona-aikaan olemme osittain etätyössä.